24/06/2015

WE´RE OPENING / OTEVÍRÁME


Welcome to the new blog Bonsai Moravia, a part of wider platform of Bonsai Moravia, which will follow a day-to-day activities of our team! Besides posts strictly focused on bonsai, we will also publish our works from the domain of landscape architecture and articles regarding tea culture - all the areas we are professionaly interested in. From time to time we won´t forget to highlight special offers from our online bonsai & tea shop. We are looking forward to seeing you online on a regular basis!

P.S. You might know us as a members of a Leaf Brothers crew and as a father-son bonsai union of Bonsai Rožnov - well, now we blend our efforts into brand new platform in order to work more effectively and joyfully :-).

Vítejte na blogu Bonsai Moravia, který je součástí širší platformy Bonsai Moravia. Na našem blogu budeme zveřejňovat průběžné dění, a to nejen z okruhu bonsají, ale také novinky týkající se zahradní architektury a čajové kultury - tudíž z oblastí, jimiž se aktivně zabýváme. Samozřejmě i čas od času nezapomeneme informovat o novinkách z našeho bonsajového a čajového e-shopu. Těšíme se na online setkávání s Vámi!

P.S. Možná nás znáte jako členy týmu Leaf Brothers a patrně i jako duo otec-syn působící pod hlavičkou Bonsai Rožnov - nyní naše projekty synchronizujeme pod jednotnou platformu, abychom mohli pracovat ještě efektivněji a s větší radostí :-).

1 comment: