16/07/2015

FLOWERING POTENTILLA & NEWS

We´ve just recovered from two days´ exhibition in Ostrava which was a huge success in terms of attendance and overall good mood despite the fact, that the exhibition place for bonsai trees was quite limited... More extensive report will follow briefly, below some glimpses, but first a few images of this tiny potentilla that is flowering nicely these days bringing a joy for a soul :-).

Tak i druhá část Japonských dnů je za námi a my se pomalu zotavujeme z intenzivního dvoudenního zážitku - obrovská účast a celková příjemná atmosféra nás potěšila i přesto, že výstavní prostor pro bonsaje byl nakonec vcelku omezený. Níže pár fotek, obsáhlejší fotoreportáž již brzy, nejdříve však pár momentek  onoho "pomíjivého - kvetoucí mochna pro potěchu oka a pohlazení duše :-).




Close up of a flower / Detail květu



 People, people, people... in total ten of thousands of visitors just in two days, something absolutely unimaginable for a regular bonsai event!!!/
Návštěvníci Festivalu v ulicích - celkem akce přilákala několik desítek tisíc lidí, na bonsajové poměry něco naprosto nevídaného!!!

My father surrounded by crowds and explaining questions of curious visitors... it was a very common image.
Taťka v obležení zvídavých návštěvníků - velmi obvyklý obrázek během celého průběhu akce...


No comments:

Post a Comment